Jeg har laget burgere igjen. Denne gangen til vegetarianerne på skolen, som trenger litt variasjon. Og så skal det plutselig serveres pølser, og da er det fint å ha noe på lur. Disse ble ganske bra, men pass på tomatene. De kan lett være vel salte.
8 vegetarburgere
6 halve soltørka tomater
1/2 dl cashewnøtter
1 boks hvite bønner (jeg bruker go green)
1 boks kikerter (go green)
1 egg
2 dl havregryn
50 g parmesan
2 sjalottløk
1 båt hvitløk
1 ts chipotletabasco
1/4 rød chili
1 ss sitronsaft
1/4 ts pepper
1/2 ts timian
1/2 ts rosmarin
75 g fetaost i terninger.
Hakk cashewnøtter og soltørka tomat grovt med matmølla, og sett det tilside. Del fetaosten i terninger. Ha alle de andre ingrediensene matmølla og kjør dette til en jevn masse. Bland inn hakkede tomater, nøtter og fetaost, slik at burgeren får litt krunch.
Stekes i olje til de blir gyldne. Og vil gjerne serveres i brød
med rømme, oliven, avokado og salat.
8 vegetarburgere
6 halve soltørka tomater
1/2 dl cashewnøtter
1 boks hvite bønner (jeg bruker go green)
1 boks kikerter (go green)
1 egg
2 dl havregryn
50 g parmesan
2 sjalottløk
1 båt hvitløk
1 ts chipotletabasco
1/4 rød chili
1 ss sitronsaft
1/4 ts pepper
1/2 ts timian
1/2 ts rosmarin
75 g fetaost i terninger.
Hakk cashewnøtter og soltørka tomat grovt med matmølla, og sett det tilside. Del fetaosten i terninger. Ha alle de andre ingrediensene matmølla og kjør dette til en jevn masse. Bland inn hakkede tomater, nøtter og fetaost, slik at burgeren får litt krunch.
Stekes i olje til de blir gyldne. Og vil gjerne serveres i brød
med rømme, oliven, avokado og salat.
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar