onsdag 7. oktober 2009

Salat med avokado og spekeskinke

Ruccolasalat
Ekebladsalat
(evt annen blandet salat)
2 avokado i biter
250 g spekeskinke
1 glass fetaost
2 epler i biter
Rødløk
12 cherrytomater
Sorte oliven/valnøtter
Sitron


Dressing
1 ts sennep
4ss balsamico eddik
8 ss olivenolje
pepper

Del avokado og epler i biter og ha på sitron så bitene ikke blir brune.

Legg salatbladene utover et fat, og legg på avokado, tomater, epler og rødløk. Legg på spekeskinke i ”roser” og strø over fetaost. Oliven og valnøtter er godt til for dem som liker det. (Kan serveres i skåler til)

Bland sammen dressingen og hell den over salaten.

Serveres gjerne med godt brød og rømme.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar